Om systemet

Clubcommander tilbyder ét fælles online system, hvor alle typer af foreninger kan være med. Der er ikke alle mulige specielle opsætninger for hver enkelt forening. Når din forening er oprettet hos os - er du i gang med det samme! Det hele foregår på nettet via en browser fra en computer eller smartphone. Der er ingen abonnementer eller bindinger! Systemet er baseret på brugerbetaling, og anvender alle normale typer af betalingskort. Med andre ord kan systemet være helt gratis at anvende for din forening!

Alt hvad du behøver, er en computer eller smartphone med internetadgang, så kører medlemssystemet fra vores server. Selv når du ikke er i foreningen eller holder ferie, kan du følge med - og ligeledes kan dine medlemmer! Du får masser af funktioner, og der kommer hele tiden nye til. - Her er et lille udpluk af de mange fordele.

 • Online alle døgnet 24 timer og alle dage
  Det administrative arbejde kan derfor laves inden og uden for foreningen. Medlemmer har altid de nyeste informationer fra foreningen tilgængelig.
 • Inkluderet betalingsløsning med alle normale typer af betalingskort
  Dankort, Visa/Dankort, Visa/Elektron, Mastercard.
 • Administration, kommunikation og tilgængelighed
  Egen Clubcommander hjemmeside med foreningsinformationer, opslagstavle med nyheder og arrangementer - samt login for medlemmer. Automatisk ind – og udmelding (aktiv, passivt medlem) via gyldige registreringer efter køb. Integreret e-mail, med mulighed for at sende nyhedsbreve til alle, eller aflysninger til deltagere på holdlister.
 • Spar penge! -Nogle ting vil måske helt kunne afskaffes?
  Abonnementer på medlemssystem. Abonnementer på betalingsløsninger. Abonnementer på hjemmeside. Porto på breve og girokort.

Med Clubcommander er det let for både dig dine medlemmer at registrere tilmeldinger. De hold og events som oprettes kan integreres nemt over på jeres egen hjemmeside. De vil automatisk blive opdateret så snart i laver ændringer i jeres Clubcommander. Med andre ord vil jeres hjemmeside altid være opdateret med de nyeste hold og events. Det bliver også lettere at registrere ind - og udmeldinger. Når man først har oprettet en profil vil man altid være et passivt medlem. Hvis man tilmelder sig et hold eller event, er man registeret som deltager og derfor et aktivt medlem. Vores erfaringer viser at medlemmer synes rigtigt godt om selv, at kunne administrere deres medlemskab. I systemet kan lave forskellige udtræk. Bl.a. medlemsdata baseret på navn, alder og køn. Listen kan eksporteres og bruges til indberetning til kommunen og/eller det forbund man hører under.

XVed forsat at benytte Clubcommander, acceptere du vores brug af cookies. Læs mere her. her